Sila baca ini dengan teliti, lebih-lebih lagi buat wanita yang baru melahirkan anak. Seorang wanita bernama Zhang berusia 23 tahun, kerana keadaan tubuhnya, dia tergolong wanita yang sangat sukar untuk hamil. Namun setelah melakukan berusaha, akhirnya dia berjaya hamil. Sewaktu kehamilan, dia sentiasa berhati-hati, keluarganya juga menjaganya. Selama hamil dia juga mengalami rasa loya dan […]

Read More »

KUALA LUMPUR – Hanya mahu ‘test market’, bukannya memberikan perkhidmatan membawa penumpang dengan motosikal – itulah penjelasan yang diberikan oleh Yus Nor Shaqirah Yus Azman Shukri, 20, apabila ditanya mengenai penularan kisah dia menawarkan perkhidmatan tersebut ketika ini. Gadis yang menjadi perbualan hangat di media-media sosial dengan khidmat penghantaran bermotosikal itu memberitahu Utusan Online, kemas […]

Read More »

Kembar Siam Dari Malaysia ini, Jadi Tumpuan Seluruh Dunia Masihkah anda ingat kisah adik-beradik kembar siam Ahmad dan Muhammad yang dilahirkan bercantum di bahagian dada & punggung pada tahun 1998, & menjalani pembedahan pemisahan di Hospital King Fahd National Guard, Arab Saudi pada tahun 2002 pernah menjadi tumpuan seluruh dunia suatu ketika dulu… Sedar tidak […]

Read More »

Berbeza sungguh gaya budak-budak zaman sekarang jika hendak dibandingkan dengan budak-budak dahulu. Jika kita dahulunya sibuk bermain tanah, muka pun comot saja dengan tanah. Tetapi berlainan pula dengan kanak-kanak zaman sekarang. Umur baru sahaja 6 tahun sudah pandai bermekap, hendak bergincu, berbedak. Agaknya kerana terlalu terdedah dengan laman sosial yang tular video-video mekap dan berfesyen […]

Read More »

Dalam ekonomi yang semakin menghimpi, ditambah kos sara hidup yang semakin meningkat pasti membuatkan mana-mana individu yang terkesan untuk mencari duit lebih. Dan ada yang memilih ‘jalan maksiat’ untuk mendapatkan wang mudah. Kisah yang diceritakan oleh seorang wanita berhijab yang turut ‘dibela’ hanya dengan alasan untuk mencari duit lebih. Luahan hati wanita ini dipetik dari […]

Read More »

Gambar Sekadar Hiasan. Sila Baca Sampai Habis Yer …. Share Lah Jangan Memalu … Aku nak kongsi satu pengalaman dengan seorang Mak Cik Hajjah yang sumpah tak boleh dilupakan seumur hidup! Memang tak sangka langsung dapat main dengan seorang makcik bergelar Hajjah. Mak Cik Hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang jiran satu tempat tinggal […]

Read More »

Saya terjumpa smartphone itu tanpa sengaja. Tiada security lock, justeru mudah saja saya meneliti kandungannya. Jantung berdegup laju. Hati penuh debar. Satu persatu chatnya saya baca. Semua video dan gambarnya saya lihat dengan mata berkaca. Allahu Rabbi. Luluh hati ini! “Mujur umi yang jumpa handphone ni! Kalau orang lain jumpa macam mana? Aina nak semua […]

Read More »

Satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia Latiff kini menjadi tular di media sosial. ig : fatiyanastasya Dalam video itu yang juga bersiaran di Bigo Live, wanita mirip Fathia dilihat hanya bertuala ketika muncul di siaran Bigo secara tidak sengaja dan wajahnya kelihatan lebih jelas. Bagaimanapun, dalam siaran itu rakan […]

Read More »

Bahaya! Semakin menjadi-jadi manusia zaman sekarang. Kalau tak buat perangai pelik untuk raih populariti, dia buat perangai gila pula. Seorang netizen baru-baru ini memuat naik sekeping gambar memaparkan notis daripada seorang individu yang gila seks. “Akak, boleh tak saya nak jilat ##### akak? Kalau akak nak saya jilat ##### akak, akak buka tingkap empat-empat maknanya […]

Read More »

Kini Laudya Cynthia Bella sedang meniti kebahgiaan bersama suaminya Engku Emran.Pernikahan mereka menjadi perhatian di negara Indonesia dan juga Malaysia. Bagaimanapun, perkahwinan terdahulu Engku Emran dan juga primadona Malaysia iaitu Erra Fazira yang telah dikurniakan seorang anak perempuan yang cantik bernama Engku Aleesya. Baru-baru ini,menerusi akaun Instagram milik Erra Fazira mengatakan berpeluang bertemu dengan Chelsea […]

Read More »