Dalam ekonomi yang semakin menghimpi, ditambah kos sara hidup yang semakin meningkat pasti membuatkan mana-mana individu yang terkesan untuk mencari duit lebih. Dan ada yang memilih ‘jalan maksiat’ untuk mendapatkan wang mudah. Kisah yang diceritakan oleh seorang wanita berhijab yang turut ‘dibela’ hanya dengan alasan untuk mencari duit lebih. Luahan hati wanita ini dipetik dari […]

Read More »

Gambar Sekadar Hiasan. Sila Baca Sampai Habis Yer …. Share Lah Jangan Memalu … Aku nak kongsi satu pengalaman dengan seorang Mak Cik Hajjah yang sumpah tak boleh dilupakan seumur hidup! Memang tak sangka langsung dapat main dengan seorang makcik bergelar Hajjah. Mak Cik Hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang jiran satu tempat tinggal […]

Read More »

Saya terjumpa smartphone itu tanpa sengaja. Tiada security lock, justeru mudah saja saya meneliti kandungannya. Jantung berdegup laju. Hati penuh debar. Satu persatu chatnya saya baca. Semua video dan gambarnya saya lihat dengan mata berkaca. Allahu Rabbi. Luluh hati ini! “Mujur umi yang jumpa handphone ni! Kalau orang lain jumpa macam mana? Aina nak semua […]

Read More »

Satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia Latiff kini menjadi tular di media sosial. ig : fatiyanastasya Dalam video itu yang juga bersiaran di Bigo Live, wanita mirip Fathia dilihat hanya bertuala ketika muncul di siaran Bigo secara tidak sengaja dan wajahnya kelihatan lebih jelas. Bagaimanapun, dalam siaran itu rakan […]

Read More »

Bahaya! Semakin menjadi-jadi manusia zaman sekarang. Kalau tak buat perangai pelik untuk raih populariti, dia buat perangai gila pula. Seorang netizen baru-baru ini memuat naik sekeping gambar memaparkan notis daripada seorang individu yang gila seks. “Akak, boleh tak saya nak jilat ##### akak? Kalau akak nak saya jilat ##### akak, akak buka tingkap empat-empat maknanya […]

Read More »

Kisah suami berlaku curang atau makan luar bukanlah perkara biasa. Banyak kisah tersebut berlaku dan dengan adanya media sosial ramai isteri yang berkongsi masalah mereka terutama di laman Facebook Kisah Rumah Tangga. Katanya seorang pengadu berkongsi kisah suaminya mempunyai skandal dengan isteri orang. Paling menyedihkan apabila ia berlaku ketika si isteri sedang dalam keadaan pantang […]

Read More »

Saya nak share kisah rumahtangga saya. Nak buka cerita pun malu tapi selama ni saya pendam sorang2. Harap perkongsian saya ni dapat memberi manfaat dan pengajaran pada pasangan yg lain. Hmm..saya dan suami bernikah atas dasar cinta. Selama 8tahun bercinta penuh suka duka akhirnya pada 2014 kami bernikah dan Alhamdulillah dikurniakan seorang cahaya mata. Kisah […]

Read More »

Semakin canggih teknologi, semakin sempit pula pemikiran kebanyakkan manusia zaman sekarang. Demi mengejar populariti di laman sosial, sanggup melakukan perkara-perkara yang boleh memalukan diri sendiri. Zaman sekarang zaman tular, semuanya dihujung jari sahaja. Tersilap sikit, aib anda akan tersebar luar. Fikirkan dahulu apa kesannya jika anda mahu melakukan perkara yang boleh mendatangkan malu pada anda […]

Read More »

Aku adalah seorang pria single yang ngekos sendirian, namun tidak disangka perempuan yang tinggal disamping kamarku sering mengeluarkan suara menggoda “aaa… aaa…” seperti sedang melakukan intim setiap jam 3 malam. Suatu hari, aku terbangun lagi karena suara itu. Dengan kesal aku mengetuk pintunya dan mengatakan, “Bisa gak sih kecilan dikit suaranya? Aku single, dengar suara […]

Read More »

Viral di media sosial, gambar-gambar sebuah kelas yang dihias dengan begitu cantik dan kemas, menarik perhatian netizen. Apatah lagi, cikgunya yang dikatakan terlalu kacak. Gambar yang dimuat naik oleh cikgu prasekolah, Cikgu Mohd Azwal Derani itu sejak lima jam yang lalu telah dikongsi 2,654 kali di laman Facebook. “Your classroom is so beautiful. I am […]

Read More »